Top Menu

About us

Rue des Modeles

Rue des Modeles este cea mai dinamica agentie de modele din Romania. Cu o istorie care a inceput in ianuarie 2015, agentia a reusit sa se dezvolte in doar un an, ajungand in prezent la un portofoliu de peste 70 de modele.

In acest moment, Rue des Modeles are contracte internationale cu peste 30 de agentii de renume din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii. Peste 25 de modele din Romania au plecat, prin intermediul agentiei Rue des Modeles in tari precum Italia, Franta, Turcia, Indonesia, China, Coreea de Sud, Japonia, unde au aparut atat in editoriale de fashion, campanii de publicitate pentru brand-uri de renume sau in reclame comerciale. Reviste precum Cosmopolitan sau FHM au prezentat pe copertile lor modele reprezentative ale Rue des Modeles. Modelele masculine ale agentiei au defilat pe podiumul marilor brand-uri de fashion din lume de la Milano pana in Indonesia.

Suntem mandri ca, la doar un an de la infiintarea agentiei, am reusit, nu doar sa promovam modele din Romania peste tot in lume, ci si sa le aratam tuturor ca doar crezand in potentialul oamenilor din jurul nostru si investind continuu in perfectionarea profesionala a fiecarui model, putem sa resuim sa cream o poveste de succes in lumea modeling-ului.

Credem cu putere ca pentru a putea realiza toate acestea este nevoie atat de experienta si profesionalism, pe care le-am dovedit cu succes pana acum, dar mai presus de pasiune pentru lucrul bine facut si pentru dezvoltarea unor relatii interumane cu modelele, care sa duca la succesul mult visat de ambele parti! Stiu, din propria experienta, ca drumul spre succes, la nivel international, porneste cu primii pasi facuti pe “podiumul” unei agentii de renume, cu oameni profesionisti care stiu sa orienteze modelul pe calea care i se potriveste cel mai bine!
 a declarat Cosmin Petre, CEO & Fondator al Rue des Modeles

Rue des Modeles este o agentie de modele cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2015.

Agentia isi propune sa isi dezvolte atat portofoliul de modele feminine si masculine cat si portofoliul de clienti, pentru a reusi, in cel mai scurt timp, sa se pozitioneze in primele trei agentii de modele din Romania.

Cosmin Petre
Cosmin Petre

Acting as  international model for more than 10 years, Cosmin Petre is now the founder and booking manager of Rue des Modeles. Cosmin started his career at 17, from 2005 till now Cosmin has walked Fashion Weeks’ Runways for Giorgio Armani, Dsquared, Dolce&Gabbana, D&G, Neil Barrett, Alessandro dell’Acqua, he was brands’ image in campaigns for Dolce&Gabbana, U.S. Polo Assn, Joop!, Brera Orologie, Paul Stuart and magazine covers and fashion spreads for L’Uomo Vogue, GQ, Arena, FHM, Dazed and Confused, Attitude, HeMan, Men’s Health.

With a successful career as a international model, Cosmin has decided to take his own road by developing Rue des Modeles, the international model management agency which aims to discover, develop and promote new faces who will change the world of fashion and entertainment.

 

COSMIN PETRE PORTFOLIO

btt